KWALITEIT

Een letter te weinig, een spatie teveel of slechte uitlijning. Met oog voor zelfs de kleinste details zorg ik voor een passend geheel dat perfect in balans is én opvalt.

PASSIE

Kleuren, vormen, lettertypes en compositie. Met passie voor het vak digitaliseer ik graag onze ideeën, maar word ik nog blijer van tastbaar drukwerk.

FAIR PRICE

Als grafisch vormgever moet je weten wat je waard bent. Aan de hand van opgedane ervaring en een goede zelfkennis hanteer ik daarom eerlijke prijzen.

Eef Rutten

EEF RUTTEN

Na het afronden van mijn opleiding waren de mogelijkheden groot: verder studeren, werken in diverse branches of het beginnen van je eigen bedrijf. Dat laatste is misschien wel erg hoog gegrepen, toch? Dat dacht ik ook. Maar met zoveel passie voor het vak en een grote interesse in het ondernemerschap heb ik de gok durven wagen. In maart 2018 startte ik mijn eigen bedrijf!

Als jonge ondernemer zit ik boordevol energie en frisse ideeën. Vanuit mijn studio aan huis, midden in Gennep, denk ik graag met je mee over de mogelijkheden. Benieuwd welke opdrachten ik al met trots heb mogen realiseren? Neem dan eens een kijkje in mijn portfolio.

PORTFOLIO

WERKWIJZE

KENNISMAKING

Tijdens onze eerste kennismakingsafspraak leer ik jou en je bedrijf graag beter kennen. Dit is natuurlijk essentieel voor een perfecte uitstraling die echt bij je past.

UITWERKING IDEEËN

Na onze kennismaking ga ik graag met de geboren ideeën aan de slag. Van ruwe schetsen, feedback en aanpassingen tot een eindresultaat waar we beide trots op kunnen zijn.

REALISATIE PRODUCT

Nadat de ontwerpen geheel naar wens zijn, worden de bestanden definitief en drukklaar gemaakt. Daarna kom ik je graag verrassen met de tastbare eindproducten.