Wat kost een website?

Uiteraard is elke website weer anders en heeft elk bedrijf andere wensen. Als je prijzen gaat vergelijken voor de kosten van een website, kom je dan ook vaak bij uiteenlopende bedragen uit. Om kosten te besparen kun je natuurlijk ook zelf je website bouwen. In de ervaring blijkt echter dat er na veel tijd en moeite het resultaat middelmatig is.

Bij een kleiner reclamebureau ben je over het algemeen goedkoper uit dan bij een groot webdesignbureau. Dat wil echter niet zeggen dat je website minder goed is of niet goed functioneert. Bij een groter bureau kun je tussen de 2.500 en 5.000 euro een goede website laten bouwen. Bij veel zelfstandige webdesigners en kleine reclamebureaus kun je voor 500 euro tot 1.500 euro een mooie eenvoudige website op maat laten maken door middel van een bestaand thema die goed in elkaar zit. Niet alleen qua gebruiksvriendelijkheid, maar ook qua design.

Bij mij heb je al een website vanaf 750 euro. Dit oogt in vergelijking met een ander bureau wellicht wat goedkoop, maar de website zal qua lay-out en techniek zeker niet onder doen dan die van een groter webdesignbureau. Wij zorgen ervoor dat de website zowel nu als over 5 jaar er niet alleen mooi uit ziet, maar ook gewoon goed werkt.

Om dat te kunnen realiseren werken wij naast het standaard webhostingabonnement ook met een optioneel onderhoudscontract. Met dit onderhoudscontract zorgen wij ervoor dat de veiligheid van je website gewaarborgd blijft. Door het maken van maandelijkse back-ups en het up-to-date houden van de gebruikte plug-ins en thema’s zullen wij je volledig ontzorgen bij het omkijken naar je website.

Ben je benieuwd welke klanten je voor zijn gegaan met het realiseren van een professionele website? Neem dan eens een kijkje in mijn portfolio. Ben je benieuwd wat de kosten zijn om jouw website te laten maken die niet alleen technisch goed in elkaar zit, maar qua vormgeving ook mooi oogt? Neem dan contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Rutten Design - Logo wit

OVER ONS

Bij Rutten Design is er oog voor detail en wordt er gestreefd naar een perfect geheel. Ik help je graag met een passend design: van professioneel ontwerp tot vakkundige realisatie.

CONTACTGEGEVENS

Rutten Design
Zandstraat 86a
6591 DE Gennep

T 06 – 33 18 77 95
E info@ruttendesign.nl