Een website laten maken

Een van de dingen waarin ik me de afgelopen jaren gespecialiseerd heb, is het maken van websites. Door gebruik te maken van ÊÊn van de meest gebruikte CMS systemen ter wereld: WordPress, weet ik zeker dat jouw website er niet alleen mooi uit komt te zien, maar ook op technisch gebied goed in elkaar zit. Als grafisch vormgever vind ik het namelijk belangrijk dat jouw website geheel in balans is en jouw boodschap krachtig overkomt. Van een eenvoudige one page website tot een uitgebreide website op maat, het is allemaal mogelijk.

Voor de veiligheid van een website is het belangrijk dat hij altijd up-to-date is. Daarbij moet je niet alleen denken aan het updaten van de plug-ins en thema’s die gebruikt worden, maar ook aan het maken van regelmatige back-ups van zowel de website als de database. Ook hierbij bieden wij de mogelijkheid om je volledig te ontzorgen.

Ben je benieuwd welke websites ik al heb mogen realiseren? Neem dan een kijkje binnen mijn portfolio. Ben jij ook op zoek naar een website die niet alleen grafisch maar ook technisch goed in elkaar zit of is de website van jouw bedrijf gedateerd en toe aan een nieuwe website van deze tijd? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Rutten Design - Logo wit

OVER ONS

Bij Rutten Design is er oog voor detail en wordt er gestreefd naar een perfect geheel. Ik help je graag met een passend design: van professioneel ontwerp tot vakkundige realisatie.

CONTACTGEGEVENS

Rutten Design
Zandstraat 86a
6591 DE Gennep

T 06 – 33 18 77 95
E info@ruttendesign.nl